Aprašymas
Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.
Grikių kruopos turi mažai riebalų, yra baltymų šaltinis. Kadangi šios grikių kruopos nėra termiškai apdorotos, tai jos yra šviesesnės ir švelnesnio skonio. Juos galima naudoti kaip grūdų pakaitalą žmonėms, alergiškiems baltymui gliutenui. Šie nekepinti grikiai tinkami ir daiginimui. Daiginti grikiai ypač populiarūs žaliavalgiškoje (raw) mityboje. Daigintus grikius skanu dėti į salotas, kokteilius, iš jų daryti kotletukus. Juos galima valgyti kaip saldžią košę su skystu medumi ar klevų sirupu.
Pagaminta Lietuvoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1497 kJ / 353 kcal
riebalai 3,0 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g
angliavandeniai 68,8 g
iš kurių – cukrų 1,3 g
skaidulinės medžiagos 1,8
baltymai 12,6 g
druska 0,0 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.