Aprašymas
Sudėtis: pilno grūdo ryžių miltai , avižiniai miltai be gliuteno, marantos milteliai, tapijoka , kokosų cukrus, Himalajų druska, ciberžolė, kardamonas.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį, įpilkite 500 ml skysčio (gali būti pienas, augalinis pienas ar vanduo) ir įmuškite 1 kiaušinį.
- Kruopščiai sumaišykite (galite naudoti maišytuvą ar šluotelę) ir palikite pastovėti 10 minučių.
- Kepkite nedideliame riebalų kiekyje (geriausiai tiks kokosų aliejus arba lydytas sviestas), kol abi pusės paruduos.
Blynus taip pat galima paruošti veganiškai (be kiaušinio).
Pagaminta Lenkijoje.
250 g
100 g gaminio
energetinė vertė 559 kJ / 134 kcal
riebalai 2,2 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 20,6 g
angliavandeniai 25 g
iš kurių – cukrų 3 g
skaidulinės medžiagos 1,3 g
baltymai 4 g
druska 0,5 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.