Mielinės tešlos miltų mišinys CELIKO, 200g

Mielinės tešlos miltų mišinys CELIKO, 200g

2.49

Mielinės tešlos miltų mišinys CELIKO, 200 g

Liko 3

Aprašymas

Sudedamosios dalys: ryžių miltai, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas, modifikuotas bulvių krakmolas, gliukozė, sausos mielės 3%, druska.

Gali pasitaikyti sojos ir pieno pėdsakų.

Mielinis pyragas

Jums reikės:

1 pakuotės miltų mišinio (200 g), 2 kiaušinių, 50 g cukraus, 150 ml pieno, 30 g aliejaus ar lydyto sviesto, 1 a.š. vanilinio cukraus, vaisiai pagal skonį.

Trupiniai:

Jums reikės:

1 v.š. bulvių krakmolo

1 v.š. ryžių miltų

1 a.š. vanilinio cukraus

1 a.š. aliejaus ar lydyto sviesto

Paruošimo būdas:

Į dubenį supilti miltų mišinį, cukrų, vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius, supilti šiltą (30C) pieną.

Išmaišyti (geriausia plaktuvu) iki tolygios masės.

Supili aliejų ar sviestą ir dar plakti apie 2 min.

Paruoštą tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą (maždaug 20 cm  skersmens) kepimo formą ir palikti šiltoje vietoje pakilti apie 30 min.

Trupiniams paruošti, visus ingridientus sumaišyti.

Ant pakilusios tešlos išdėlioti vaisius ir apipilti trupiniais.

Paruoštą kepti pyragą įdėti į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min. Iškepusį galima apibarstyti cukraus pudra.

Kepant veganišką variantą, karvės pieną galima keisti augaliniu, o vietoj kiaušinų naudoti 2 šaukštus linų sėmenų, užpiltus 100 ml šilto vandens ir paliktus pabrinkti 3 min.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje.

Pagaminta Lenkijoje

200 g

100 g gaminio

energetinė vertė 1520 kJ / 363 kcal

riebalai 0,8 g

iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g

angliavandeniai 84 g

iš kurių – cukrų 5 g

baltymai 3,8 g

druska 0,279 g

Brand

Celiko

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Mielinės tešlos miltų mišinys CELIKO, 200g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…