Aprašymas
Sudėtis: kukurūzų krakmolas, ryžių krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, gliukozė, cukrus, druska, tirštikliai: guaro guma, E464; bulvių pluoštas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E575.
Kaip gaminti: šviežias mieles ištirpinti vandenyje, įpilti aliejaus ir sumaišyti su miltų mišiniu. Palikite maždaug 2 šaukštus miltų mišinio vėlesniam panaudojimui.Gautą tešlą išmaišykite mikseriu iki vientisos masės. Tešlą dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, ją pabarstę likusiu miltų mišiniu.Uždenkite formą audiniu ir palikite kilti apie 30 minučių. Ant pakilusios tešlos sudėti ingridientus ir pašauti į iki 250C įkaitintą orkaitę. Kepti picą apie 15-20 minučių ant vidurinės orkaitės padėties. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, užbarstyti sūrį.
Be pieno, be kiaušinių.
Pagaminta Lenkijoje
100 g gaminio
energetinė vertė 1480kJ / 353 kcal
riebalai 0,2 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių < 0,1 g
angliavandeniai 85 g
iš kurių – cukrų 7,8 g
skaidulinės medžiagos 1,6 g
baltymai 0,86 g
druska 1,9 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.