Aprašymas
Sudedamosios dalys: avižų miltai (be gliuteno), ryžių miltai, avižininiai dribsniai (be gliuteno), marantos milteliai, balkšvojo gysločio luobelės, inulinas, druska, mielės.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas:
- Miltų mišinį supilti į dubenį, visą laiką maišant supilti 500 ml šilto vandens (max 40C).
- Tešlą uždengti audeklu ir įstatyti į šiltą orkaitę (30-40C) 50 minučių, kad pakiltų.
- Iš pakilusios tešlos formuoti bandeles, sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos ir kepti iki 210C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Pagaminta Lenkijoje.
400 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1444 kJ / 345 kcal
riebalai 3,4 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g
angliavandeniai 63 g
iš kurių – cukrų 1,3 g
skaidulinės medžiagos 17 g
baltymai 7,9 g
druska 2,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.