Aprašymas
Geriausia iki 2024 02 05
Sudedamosios dalys: avižų miltai, ryžių miltai, linų sėmenų miltai, balkšvojo gysločio luobelės, inulinas, marantos milteliai, tapijoka, druska, mielės.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas: 1. Išpilti miltų mišinį į dubenį. 2 Maišant supilti 500 ml šilto (max. 40C) vandenį. 3. Tešlą uždengti audeklu ir įdėi į šiltą orkaitę (30-40C) maždaug 50 min., kad pakiltų. 4. Pakilus tešlai formuoti bandeles rankomis. 5. Bandeles dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi arba pabarstytą miltais be gliuteno. 6. Kepti 45 min. iki 210 C įkaitintoje orkaitėje. 7. Iškepus atidaryti dureles ir leisti bandelėms atvėsti.
Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarytą.
Pagaminta Lenkijoje
400 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1543 kJ / 368 kcal
riebalai 6,5 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g
angliavandeniai 60 g
iš kurių – cukrų 1,9 g
skaidulinės medžiagos 18 g
baltymai 9,9 g
druska 2,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.