Aprašymas
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, tirštikliai: hidroksipropilmetilceliuliozė, karboksimetilceliuliozė; dažiklis: karotenas.
Paruošimo būdas:
2 arbatinius šaukštelius kiaušinių pakaitalo (10 g) sumaišykite su 40 ml vandens ir išplakite iki putų. Tai atitinka vieną kiaušinį. Kepkite ilgiau nei įprastą omletą.
Šis pakaitalas gali būti naudojamas pakeičiant įprastus kiaušinius kepiniuose.
Nedidelį kiekį kiaušinių pakaitalo galima įberti kepant duoną siekiant pagerinti duonos kokybę.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Pagaminta Lenkijoje
200 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1537 kJ / 362 kcal
riebalai 0,6 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g
angliavandeniai 88 g
iš kurių – cukrų 0,7 g
skaidulinės medžiagos 1,7 g
baltymai 0,3 g
druska 0,43 g
fenilalaninas 9 mg
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.