Aprašymas
Geriausia iki 2024 04 18
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, tapijoka, vanduo, ryžių miltai, saulėgrąžų aliejus, cukrus, augalinės skaidulos (balkšvojo gysločio luobelės, tapijoka), dekstrozė, mielės, druska, tirštiklis: E 466, ksantano derva: kildinimo medžiagos: natrio pirofosfatas, natrio bikarbonatas; konservantas: kalio sorbatas.
Gali pasitaikyti kiaušinių, pieno, sojos, riešutų, žemės riešutų ir sezamo pėdsakų.
Paruošimo būdas: sudėkite norimus ingredientus ant picos papločio ir kepkite apie 10 min. iki 250C įkaitintoje orkaitėje.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje neaukštesnėje nei 25C temperatūroje.
Pagaminta Italijoje
250 g
100 g gaminio
energetinė vertė 927 kJ / 218kcal
riebalai 0,8 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g
angliavandeniai 51 g
iš kurių – cukrų <0,5 g
skaidulinės medžiagos 2,8 g
baltymai 1,5 g
druska 2,6 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.