Aprašymas
Sudedamosios dalys: cukranendrių cukraus pudra, grikių miltai, sorgų miltai, kukurūzų miltai, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas, ryžių miltai, auksiniai linų sėmenys, kepimo milteliai (kukurūzų krakmolas, kildinančioji medžiaga [kalio vandenilio tartratas, natrio vandenilio karbonatas]), balkšvojo gysločio luobelės, ciberžolė, jūros druska.
Gali pasitaikyti sezamo pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje žemesnėje nei 25C temperatūroje.
Paruošimo būdas:
- Miltų mišinį supilti į dubenį, supilti 250 ml pieno ir 120 ml aliejaus.
- Galima pridėti riešutų, vaisių pagal savo skonį.
- Išpilti paruoštą tešlą į kepimo formą ar keksiukų formeles ir kepti 35-40 min. 170C orkaitėje.
Pagaminta Čekijoje.
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1512 kJ / 361 kcal
riebalai 2,8 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
angliavandeniai 75 g
iš kurių – cukrų 26 g
skaidulinės medžiagos 4,8 g
baltymai 5,2 g
druska 1,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.