Aprašymas
Sudedamosios dalys: 100% tapijoka (maniokų krakmolas)
Tapijoka – tai krakmolas be glitimo, išgaunamas iš valgomosios maniokos – augalo, kurio kilmės šalis yra Brazilija.
Maniokas, dar žinomas kaip karčioji kasava. Manioko gumbai, sumalti arba sutarkuoti, yra masė, kuri po džiovinimo ir skrudinimo sumalama. Taip susidaro miltai be glitimo (vadinamoji kassava), kurie naudojami kepti duoną be glitimo, ruošiant ir pagardinant įvairius patiekalus ir paverčiami alkoholiu. Krakmolo miltai be glitimo, vadinami tapijoka, taip pat gaunami iš masės, susidarančios sumalant gumbus.
Tapijoka naudojama konditerijos gaminiams gaminti ir dietiniam krakmolingam maistui gaminti. Iš tapijokos rekomenduojama kepti blynus, duoną, pyragus ir sausainius. Ji gali būti dedama į želė, pudingą, pieno ir vaisių produktus. Taip pat puikiai tinka kaip sriubų, padažų, putėsių tirštiklis.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1498kJ / 358 kcal
riebalai 0,02 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,01 g
angliavandeniai 88,69g
iš kurių – cukrų 3,4 g
skaidulinės medžiagos 0,9 g
baltymai 0,2 g
druska 0,01 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.