Aprašymas
Sudedamosios dalys: bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, įvairių uogų sulčių milteliai 0,5% (maltodekstrinas, uogų sultys 40%), burokėlių sulčių milteliai, druska, dažikliai: antocianinai; kvapioji medžiaga.
Gali pasitaikyti pieno, sojos, žemės riešutų ir jų produktų pėdsakų.
Gaminimo būdas:
- Iš 0,5 l šalto vandens nupilti pusę stiklinės, supilti kisieliaus miltelius ir gerai išmaišyti.
- Į likusį vandenį įdėti 2 šaukštus cukraus ar kito saldiklio ir užvirti.
- Į verdantį vandenį supilti ištirpintus kisieliaus miltelius ir visą laiką maišant pavirti kelias minutes.
- Išpilstyti paruoštą kisielių į šaltu vandeniu išskalautus indelius ir palikti atvėsti.
Pagaminta Lenkijoje.
40 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1356 kJ / 324 kcal
riebalai 0 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
angliavandeniai 79 g
iš kurių – cukrų 0,8 g
baltymai 0 g
druska 0,19 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.