Aprašymas
Sudedamosios dalys: belgiškas šokoladas be pridėtinio cukraus (52%) [kakavos masė, saldiklis: maltitolis, kakavos riebalai, emulsiklis: lecitinai (sojų), kvapioji medžiaga] – min. 54% kakavos; kukurūzų miltai (48%).
Gali pasitaikyti kiaušinų, pieno, riešutų, žemės riešutų ir sezamo pėdsakų.
Suvalgius didelį kiekį, gali turėti vidurius laisvinančių savybių.
Laikyti sausoje vietoje ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.
Pagaminta Lenkijoje. Šokolado kilmės šalis – Belgija.
100 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1752 kJ / 420 kcal
riebalai 20 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 11 g
angliavandeniai 61 g
iš kurių – cukrų 0,6 g
baltymai 6,1 g
druska 0,01 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.