Aprašymas
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, žirnių baltymai, sojos baltymai, grikių miltai, gliukozė, obuolių maistinės skaidulos, žirnių maistinės skaidulos, tirštiklis: hydroksipropilmetilceliuliozė, druska.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Duona
Jums reikės:
500 g miltų mišinio, 10 g sausų mielių, 500 ml drungno vandens, 1 v. šaukšto aliejaus, 1 a. šaukštelio druskos.
Paruošimo būdas:
Į dubenį suberkite miltų mišinį, supilkite vandenį, druską, mieles. Viską kruopščiai išmaišykite ir supilkite aliejų. Viską minkykite iki vientisos masės, suformuokite kepalą ir dėkite į riebalais išteptą kepimo formą. Uždengite audeklu ir palikite maždaug 30 min. pakilti. Duona turi pakilti maždaug dvigubai. Pakilusią duoną dėti į iki 200C įkaitintą orkaitę (vidurinėje padėtyje). Apačioje pastatykite indą, kupiną vandens. Kepti apie 50 min. Iškepusią duoną išimkite iš kepimo formos ir leiskite atvėsti.
Pagaminta Lenkijoje
1 kg
100 g gaminio
energetinė vertė 1553 kJ / 366 kcal
riebalai 0,83 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,19 g
angliavandeniai 81 g
iš kurių – cukrų 4 g
skaidulinės medžiagos 1,4 g
baltymai 1,8 g
druska 1,1 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.