Aprašymas
Sudėtis: avižų miltai, saulėgrąžų sėklos, avižiniai dribsniai, abisininių posmilgių (teff) miltai, linų sėmenys, juodgrūdės sėklos (1,2%), abisininių posmilgių (teff) dribsniai, ispaninio šalavijo (chia) sėklos, balkšvojo gysločio luobelės, himalajų druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį, įpilkite 500 ml stipriai gazuoto mineralinio vandens.
- Kruopščiai išmaišytą tešlą sudėti į kokosų aliejumi arba lydytu sviestu išteptą kepimo formą.
- Būsimą duoną dėti į iki 190C įkaitintą orkaitę ir kepti 1,5 h.
- Iškepusią duoną išimti iš kepimo formos ir suvyniojus į audinį leisti atvėsti.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1737 kJ / 417 kcal
riebalai 20 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,5 g
angliavandeniai 36 g
iš kurių – cukrų 1,4 g
skaidulinės medžiagos 16 g
baltymai 14 g
druska 1,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.