Aprašymas
Geriausia iki 2024 04 09
Sudedamosios dalys: migdolų miltai, saulėgrąžų branduoliai, linų sėmenys, ispaninio šalavijo (chia) sėklos, graikiški riešutai 13%, sumažinto riebumo linų sėmenų miltai, balkšvojo gysločio luobelės, druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas:
- Miltų mišinį supilti į dubenį, visą laiką maišant supilti 500 ml kambario temperatūros vandens.
- Iš tešlos suformuoti kepaliuką ir dėti kepti 80 min. į iki 190C įkaitintą orkaitę.
- Iškepus leisti atvėsti ir laikyti uždengus audiniu.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1403 kJ / 340 kcal
riebalai 27 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g
angliavandeniai 1,9 g
iš kurių – cukrų 1,7 g
skaidulinės medžiagos 17 g
baltymai 14 g
druska 1,65 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.