Aprašymas
Sudėtis: migdolų miltai, saulėgrąžų branduoliai, ispaninio šalavijo (chia) sėklos, moliūgų sėklos, linų sėmenys, sumažinto riebumo linų sėmenų miltai, balkšvojo gysločio luobelės, himalajų druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį.
- Kruopščiai maišydami, įpilkite 500 ml virinto vandens.
- Rankomis suminkykite tešlą ir suformuokite duonos kepaliuką.
- Dėkite į iki 190C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 80 minučių.
- Iškepus leiskite atvėsti ir laikykite suvyniotą į audinį.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1320 kJ / 319 kcal
riebalai 24 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g
angliavandeniai 3,1 g
iš kurių – cukrų 2,2 g
skaidulinės medžiagos 14 g
baltymai 15 g
druska 1,3 g





Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.