Aprašymas
Sudedamosios dalys: cukrus, ryžių miltai, kukurūzų krakmolas, tapijokos krakmolas, neriebi kakava (10-12%) – 8%, šokoladas (kakavos masė, cukrus, neriebi kakava, emulsiklis: sojų lecitinas) – 4%, kakavos pluoštas , tirštiklis: ksantano derva; aromatas, druska.
Gali pasitaikyti pieno pėdsakų.
Brauniui reikės:
300 g miltų mišinio, 100 ml augalinio aliejaus, 35 ml vandens, 1 kiaušinio.
Paruošimo būdas:
Miltų mišinį supilti į dubenį. Įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir vandenį. Viską sumaišyti. Kepti 30 minučių iki180-190 C įkaitintoje orkaitėje (20 cm skersmens kepimo formoje).
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Pagaminta Lenkijoje
300 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1547 kJ / 365kcal
riebalai 1,5 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g
angliavandeniai 81 g
iš kurių – cukrų 52 g
skaidulinės medžiagos 6 g
baltymai 3,9 g
druska 0,48 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.