Aprašymas
Sudedamosios dalys: avižų miltai, ryžių miltai, marantos milteliai, tapijoka, eritritolis, akmens druska, vyno akmuo, maistinė soda, cinamonas, kardamonas.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas: 1. Išpilti miltų mišinį į dubenį. 2 Įmušti kiaušinį ir įpilti 300 g pieno (galima ir augalinio). 3. Vaflius kepti vaflinėje kol pagels.
Pagaminta Lenkijoje
350 g
100 g gaminio
energetinė vertė 815 kJ / 195 kcal
riebalai 2,8 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g
angliavandeniai 37 g
iš kurių – cukrų 2,3 g
skaidulinės medžiagos 2 g
baltymai 5,7 g
druska 0,7 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.