Aprašymas
Sudėtis: pilno grūdo ryžių miltai, avižų miltai, maranta, tapijoka, ksilitolis (saldiklis), himalajų druska, ciberžolė, kardamonas.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Be pridėtinio cukraus.Tinka veganams.
Kaip gaminti: 1. 250 g miltų mišinio supilti į dubenį, įpilti 500 ml skysčio (pieno, augalinio pieno ar vandens), įmušti 1 kiaušinį. 2. Kruopščiai išmaišyti (geriausia, mikseriu). 3. Kepti nedideliame riebalų kiekyje (geriausia kokoso aliejuje arba ghee svieste).
Kilmės šalis – Lenkija
250 g
100 g gaminio
energetinė vertė 548 kJ / 131 kcal
riebalai 2 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g
angliavandeniai 24 g
iš kurių – cukrų 1,7 g
skaidulinės medžiagos 2,1 g
baltymai 3,8 g
druska 0,5 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.