Aprašymas
Sudedamosios dalys: ryžių miltai, marantos milteliai (arrow root), balkšvojo gysločio luobelės, mielės, himalajų druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį, įpilkite 200 ml drungno vandens. Įpilkite 2 šaukštus augalinio aliejaus ir įdėkite šaukštelį medaus.
- Maišykite šaukštu, o pabaikite minkydami rankomis.
- Uždenkite audeklu ir palikite valandai pakilti. Galite įdėti į 30-40C orkaitę.
- Pakilusią tešlą plonai iškočiokite ir perkelkite į skardą, patepkite mėgstamu padažu.
- Kepkite apie 17-20 min. iki 250C -300C įkaitintoje orkaitėje. Kuo karštesnė orkaitė, tuo kepimo laikas trumpesnis.
- Likus 3 min. iki kepimo pabaigos sudėkite mėgstamus ingredientus.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Pagaminta Lenkijoje
250 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1372 kJ / 328 kcal
riebalai 6,9 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g
angliavandeniai 61 g
iš kurių – cukrų 3,1 g
skaidulinės medžiagos 2,8 g
baltymai3,7 g
druska 1,4 g
* maistinė vertė apskaičiuota pagal receptą, kurį sudaro 200 ml vandens, 2 šaukštai (20 g) alyvuogių aliejaus ir 1 arbatinis šaukštelis (12 g) medaus.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.