Aprašymas
Sudedamosios dalys: ryžių miltai, avižų miltai, pilno grūdo ryžių miltai, marantos milteliai, tapijoka, avižų dribsniai, balkšvojo gysločio luobelės, inulinas, himalajų druska, mielės.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas: 1. Išpilti miltų mišinį į dubenį. 2 Maišant supilti 500 ml šilto (max. 40C) vandens. 3. Tešlą uždengti audeklu ir įdėi į šiltą orkaitę (30-40C) maždaug 90 min., kad pakiltų. 4. Pakilus tešlai suformuoti kepalą. 5. Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi arba pabarstytą miltais be gliuteno. 6. Kepti 80 min. iki 210 C įkaitintoje orkaitėje. 7. Iškeptą duoną laikyti suvyniotą į audinį.
Pagaminta Lenkijoje
Grynoji masė – 440 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1596 kJ / 346 kcal
riebalai 3,1 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g
angliavandeniai 68 g
iš kurių – cukrų 0,8 g
skaidulinės medžiagos 10 g
baltymai 6,4 g
druska 2,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.