Aprašymas
Sudedamosios dalys: ksilitolis (saldiklis), baltųjų ryžių miltai, kokoso miltai, marantos milteliai, inulinas, migdolų miltai, vyno akmuo, kepimo soda, natūralus vanilės aromatas, jūros druska.
Ksilitolio kilmės šalis: Suomija.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas:
Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių Celsijaus. 2. Kepimo formą kruopščiai ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais be gliuteno. 3. Į dubenį įmuškite 5 kiaušinius. Plakite mikseriu iki purios masės (apie 5 min.). 4. Plona srovele, nuolat maišant, supilkite 200 ml aliejaus. 5. Nenustodami maišyti, supilkite mišinį į kiaušinių mišinį. Šiame etape galite įpilti 1 šaukštą citrinos sulčių arba padalyti tešlą per pusę ir į vieną dalį įpilti 1 šaukštą kakavos. 6. Supilkite į paruoštą kepimo formą. 7.Kepkite 55 minutes. 8. Išimkite iš orkaitės ir pradėkite vėsinti pyragą apverstą. Kai forma atvės (bet dar šilta), švelniai peiliu ištraukite pyragą ir išimkite iš formos. 9. Papuoškite glajumi arba šokoladu.
Produkto maistinė vertė skaičiuojama receptui, kurį sudaro mišinys, 5 kiaušiniai ir 200 ml rapsų aliejaus.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1803 kJ / 431 kcal
riebalai 23 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g
angliavandeniai 49 g
iš kurių – cukrų 2,3 g
iš kurių poliolių – 26 g
skaidulinės medžiagos 3,8 g
baltymai 6,8 g
druska 0,72 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.