Aprašymas
Sudedamosios dalys: migdolų miltai, eritritolis, kokosų miltai, inulinas, Ceilono cinamonas, akmens druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas:
- Mišinį supilti į dubenį.
- Įmušti 1 kiaušinį bei supilti 100 g išlydyto ataušinto sviesto.
- Maišyti šaukštu ir baigti minkyti rankomis.
- Tešlą iškočiokite į ploną lapą tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir sausainių formele išpjaukite bet kokią formą. Sausainius galite formuoti ir rankose.
- Sausainius sudėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
- Kepti 12 -15 min. iki 180C įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminta Lenkijoje
365 g
100 g gaminio
energetinė vertė 2202 kJ / 526 kcal
riebalai 40 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 15 g
angliavandeniai 24 g
iš kurių – cukrų 2,3 g
skaidulinės medžiagos 9 g
baltymai 11 g
druska 0,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.