Aprašymas
Sudėtis: 100% ekologiško agaro.
Agaras yra išgaunamas iš dumblių. Tai natūrali, augalinė medžiaga atstojanti gyvulinę želatiną. Tai sveikesnis pakaitalas gyvulinei želatinai – jo sudėtyje yra 80% lastelienos. Agaras yra beskonis, bespalvis ir bekvapis, todėl ruošiamiems patiekalams nesuteikia nei kvapo, nei skonio, nei spalvos. Kaip naudoti: A. Sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (apie 5 g) agaro su sausais komponentais ir 0,5 l šalto skysčio. B. Nuolat maišant kaitinkite iki užvirimo. Pavirkite 1-2 minutes ir palikite atvėsti. Šis produktas tinka visiems patiekalams, kurių konsistenciją reikia pakeisti iš skystos į drebučius. Rekomenduojamas vegetariškiems patiekalams. Dėmesio! Agaras tirpinamas tik šaltuose skysčiuose.
Kilmės šalis – Lenkija
20 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.