Aprašymas
Sudėtis: cukrus, kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, kakava 11%, kakavos skaidulos, kepimo milteliai [kukurūzų krakmolas, raugo difosfatai, natrio karbonatai], tirštiklis hidroksipropilmetilceliuliozė.
Jums reikės:
250 ml pieno arba vandens
100 g uogienės ar džemo
200 g lydyto ir atvėsinto sviesto, margarino ar augalinio aliejaus
4 kiaušinių
Gamybos eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180C temperatūros.
Kiaušinius išplakti, supilti miltų mišinį, įpilti pieno ar vandens, supilti išlydytą sviestą ar aliejų ir sudėti uogienę. Plakti plaktuvu apie 4 minutes, kol masė pasidarys tolygi. Paruoštą tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir dėti ant vidurinės padėties orkaitėje. Kepti apie 40 – 45 minutes.
Pagaminta Lenkijoje
400 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1622kJ / 385 kcal
riebalai 3,0 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g
angliavandeniai 78,8g
iš kurių – cukrų 34,7 g
skaidulinės medžiagos 7,3 g
baltymai 2,8 g
druska 0,1 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.