Aprašymas
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, kepimo milteliai [kukurūzų krakmolas, raugo difosfatai, natrio karbonatai], tirštiklis hidroksipropilmetilceliuliozė.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
MIELINIAI BLYNAI
Jums reikės:
250 g miltų mišinio
2 kiaušinių
500 ml pieno
2 v.š. cukraus
15 g šviežių mielių
2 v.š. augalinio aliejaus
Žiūpsnelio druskos
Vanilinio cukraus ar vanilės ekstrakto
Gamybos eiga:
Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 125 ml šilto pieno ir suberti 1/3 miltų mišinio. Viską išmaišyti ir palikti 15 minučių pakilti. Po to sudėti likusius ingredientu sir išmaišyti iki vientisos masės. Blynus kepti ant augalinio aliejaus, o išėmus iš keptuvės apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su dżemu, grietine ar jogurtu.
LIETINIAI BLYNAI
Jums reikės:
150 g miltų mišinio
300 ml pieno
1 kiaušinio
2 v.š. augalinio aliejaus
1 šaukšto cukraus
Žiupsnelio druskos
Gamybos eiga:
Pieną, kiaušinį, cukru, druską išplakame plaktuvu palaipsniui pilant miltų mišinį. Tešla turi išeiti vientisa. Paliekame tešlą pastoviti 15-20 minučių. Po to kepame plonus lietinius riebalais išteptoje keptuvėje.
VAFLIAI
Jums reikės:
250 g miltų mišinio
125 g augalinio aliejaus arba lydyto sviesto
100 g cukraus pudros
2 kiaušinių
100 ml gazuoto vandens
100 ml pieno
Vanilinio cukraus (pagal skonį)
Gamybos eiga:
Miltų mišinį sumaišome su cukraus pudra, kiaušiniais, vandeniu, pienu ir aliejumi (sviestu). Viską maišome plaktuvu. Tešlą pilame į vaflių kepyklęir kepame 3-5 minutes.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1264kJ / 385 kcal
riebalai 1,1 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g
angliavandeniai 99 g
iš kurių – cukrų 0,7 g
skaidulinės medžiagos 4,8 g
baltymai 4,5 g
druska 0,1 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.