Aprašymas
Sudedamosios dalys: sorgų miltai, kukurūzų krakmolas, grikių miltai, kukurūzų miltai, grikių kruopos, bulvių krakmolas, linų sėmenys, saulėgrąžų branduoliai, ryžių miltai, jūros druska, balkšvojo gysločio luobelės, moliūgų sėklos, smulkintos kmynų sėklos.
Gali pasitaikyti sezamų pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje žemesnėje nei 25C temperatūroje.
Paruošimo būdas:
- Miltų mišinį supilti į dubenį, supilti 750 ml drungno vandens ir įdėti 14 g šviežių mielių.
- Tešlą supilti riebalais šteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir palikti maždaug 40 min. pakilti.
- Duoną pašauti į iki 250C įkaitintą orkaitę ir kepti 10 min, po to sumažinti temperatūrą iki 190C ir kepti 30 min.
- Duoną išimti iš kepimo formos ir dar pakepti 10 minučių, kad susidarytų traški plutelė.
Pagaminta Čekijoje.
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1497 kJ / 358 kcal
riebalai 5,6 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g
angliavandeniai 66 g
iš kurių – cukrų 0,8 g
skaidulinės medžiagos 6 g
baltymai 7,2 g
druska 2,5 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.