Aprašymas
Sudedamosios dalys: migdolų miltai, kokosų miltai, gysločio luobelės, inulinas, druska, mielės.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį.
- Kruopščiai maišydami, įpilkite 500 ml virinto, šilto (daugiausiai 40 ° C) vandens.
- Uždenkite tešlą audiniu ir pašaukite į šiltą orkaitę (30–40 ° C) maždaug 60 minučių pakilti.
- Po šio laiko rankomis minkydami tešlą suformuokite bandeles.
- Dėkite bandeles į kepimo popieriumi išklotą skardą.
- Pašaukite į orkaitę.
- Nustatykite 180 ° C ir kepkite 60 minučių.
- Iškepę atidarykite dureles ir leiskite bandelėms atvėsti.
Laikyti vėsioje sausoje vietoje sandariai uždarytą.
Pagaminta Lenkijoje.
310 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1341 kJ / 324 kcal
riebalai 24 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g
angliavandeniai 9,5 g
iš kurių – cukrų 3,9 g
skaidulinės medžiagos 13 g
baltymai 10 g
druska 2,3 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.