Aprašymas
Sudedamosios dalys: avižų miltai, ryžių miltai, kokosų cukrus, inulinas, karobas, cinamonas, bambuko skaidulos, balkšvojo gysločio luobelės, vyno akmuo, maistinė soda, gvazdikėliai, kardamonas, akmens druska, imbieras.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas: 1. Išpilti miltų mišinį į dubenį. 2 Įmušti kiaušinį ir įdėti 200 g sviesto. 3. Tešlą išminkyti ir iškočioti plonai. 5. Formelėmis išpjaustyti sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. 6. Kepti 10 – 15 min. iki 180 C įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminta Lenkijoje
600 g
100 g gaminio
energetinė vertė 2077 kJ / 498 kcal
riebalai 27 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 18 g
angliavandeniai 54 g
iš kurių – cukrų 25 g
skaidulinės medžiagos 7,7 g
baltymai 5,7 g
druska 0,73 g
Produkto maistinė vertė apskaičiuota pagal receptą, kurį sudaro mišinys, 1 kiaušinis ir 200 g sviesto.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.