Aprašymas
Sudedamosios dalys: avižų miltai be gliuteno, saulėgrąžų sėklos, avižiniai dribsniai, moliūgų sėklos 13%, abisininių posmilgių (teff) miltai, linų sėmenys, ispaninio šalavijo (chia) sėklos, saulėgrąžos, balkšvojo gysločio luobelės, himalajų druska.
Gali pasitaikyti riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje sandariai uždarytą.
Paruošimo būdas:
- Supilkite maišelio turinį į dubenį, įpilkite 500 ml stipriai gazuoto mineralinio vandens.
- Kruopščiai išmaišytą tešlą sudėti į kokosų aliejumi arba lydytu sviestu išteptą kepimo formą.
- Būsimą duoną dėti į iki 190C įkaitintą orkaitę ir kepti 1,5 h.
- Iškepusią duoną išimti iš kepimo formos ir suvyniojus į audinį leisti atvėsti.
Pagaminta Lenkijoje
500 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1559 kJ / 373 kcal
riebalai 15 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g
angliavandeniai 39 g
iš kurių – cukrų 1,7 g
skaidulinės medžiagos 15 g
baltymai 16 g
druska 1,7 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.