Aprašymas
Geriausia iki 2023 07
Sudedamosios dalys: bulvių krakmolas, ryžių miltai (30%), gliukozė, tirštiklis: guaro guma; sausos mielės, druska.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Duona
Jums reikės:
400 g miltų mišinio, 130 ml pieno, 220ml vandens, 1 v. šaukšto aliejaus arba tirpinto sviesto, 2 kiaušinių.
(duoną galimą iškepti ir pieną keičiant augaliniu pienu ar vandeniu, o kiaušinius kiaušinių pakaitalu ar įpilant daugiau vandens)
Paruošimo būdas:
Į dubenį suberkite miltų mišinį, supilkite šiltą (maždaug 35C ) vandenį ir pieną. Labai gerai išmaišyti rankomis ar plaktuvu. Tešla turi būti labai tiršta. Suformuoti kepalą duonos ar bandeles ir sudėti į riebalais išteptą kepimo formą. Viršų patepti aliejumi. Palikti maždaug 15 – 30 min. pakilti šiltoje vietoje. Kepti 200C orkaitėje apie 40-45 min. Bandeles kepti apie 30 min.
Galima kepti ir duonkepėje.
Pagaminta Lenkijoje
400 g
100 g gaminio
energetinė vertė 1424 kJ / 340 kcal
riebalai 0,6 g
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g
angliavandeniai 78 g
iš kurių – cukrų 4,8 g
baltymai 3 g
druska 1,8 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.